Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Üdvözöljük honlapunkon!

Eplényben jártunk túrázni, majd síelni…

Kategória: info Megjelent: 2022. február 21. hétfő Írta: admin

Eplényben jártunk túrázni, majd síelni…

 

A Sport43 szervezésében pályáztunk és így utazhattunk tavasszal az osztállyal Eplényben, libegőztünk, élveztük a friss levegőt, a mesebeli bakonyi környezetet, a csodálatos kilátást és a csicsergő madarakat! Megcsodáltuk az Ámos-hegy varázslatos világát és erdei túrán vettünk részt. Libegőre ülhettünk, ami hatalmas élmény volt minden gyermeknek.
 A kirándulásunknak számos jótékony hatása volt: javította a kondíciónkat, bővítette a környezetről való ismeretünket és magabiztossá tette a tájékozódásunkat. A gyerekek nagyon élvezték.

Elhatároztuk, hogy télen megismerkedünk a téli sport – síelés- örömével. Ismét jelentkeztünk a programra és meg tudtuk valósítani, hogy most síelni utaztunk Eplénybe immár hatodikosként. Mindenki kapott sífelszerelést. Szakképzett oktatók foglalkoztak a gyerekekkel. Az oktatás során a gyerekek megismerkedtek a síelés alapjaival, ha pedig már szereztek némi tapasztalatot, az oktatópályán technikai oktatásban részesültek.

Az oktatást követően minden diákot meghívtak egy fánkra és forró teára. Felejthetetlen élmény volt a gyerekek számára ez a program is, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk.

Hajrá 6.a osztály.. 😊

 

Találatok: 917