Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Üdvözöljük honlapunkon!

Tiniséf

Kategória: info Megjelent: 2014. március 20. csütörtök Írta: admin

2014.03.08-ánm szombaton a Tesco által szervezett „tiniséf” verseny döntőjében szerepelt Horváth Dani, a Siófoki Széchenyi István Általános Iskola 6.a osztályos tanulója. A versenyt 8-14 éveseknek hirdették meg. A műsor az egészséges ételekről szólt.

Kínai zöldséges csirkemellet készített a 4 zsűritagnak és a TV2 népszerű műsorvezetőjének, Till Attilának.

Összesen 2 óra állt rendelkezésre a különleges étel elkészítéséhez. Az első negyed óra, a zöldségek felvágása, majd az előkészületek után kezdődhetett az érdemi főzés, és Dani saját bevallása szerint, az idő múlásával egyre jobban belerázódott a munkába. Szülei aggódva szorítottak neki. A főzésen túl rengeteg elméleti kérdést is feltettek neki zöldségekkel, fűszerekkel kapcsolatban a műsor során. Étele ízletesre sikerült, egyszerű, de mutatós nyers zöldségekkel díszítette alkotását. A wookban egy falat sem maradt, sikert aratott.

A híres műsorvezető saját telefonjával is készített Danival közös képet. Bár nagyon izgult, nyomás alatt teljesített a legjobban. Dani 9 évesen kezdett el érdeklődni a főzés iránt, azóta amikor csak lehet, főz. Gyros saláta pitába tekerve a kedvence.

Két kategória volt: belsős és külsős. Tesco dolgozó szülők révén Dani a belsős kategóriában vett részt, ahol ő volt az egyetlen fiú. Dani életcélja a michelin séf cím megszerzése.

Dani elnyerte az első díjat, így ő utazhat Angliába és együtt főzhet a híres szakáccsal, Jamie Oliverrel.

 

Az eseményen készült képek itt megtekinthetők.

Találatok: 2693