Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Üdvözöljük honlapunkon!

Ismét sikeres volt a Szülők bálja.

Kategória: info Megjelent: 2014. április 11. péntek Írta: Timea

Iskolánk 2014. március 21-én rendezte meg a 20. Szülők bálját, melynek teljes bevételét a tanulóink év végi jutalmazására ajánlotta fel a szülői munkaközösség.

E jeles esemény több hónapos előkészületet és szervezést igényelt. 

A 6.a osztály osztályfőnöke, Csepreginé Kovács Zsóka irányításával és Preimusz Gábor, Horváth Sonja (két régi tanítványunk) segítségével betanulta a Palotás táncot, meglepetésként, hogy ezzel is emeljék az est hangulatát.

A Szülői Munkaközösségek folyamatosan hozták az osztályok nevében a tombolatárgyakhoz felajánlásaikat, ajándékaikat.
A tantestület és a lelkes szülők az iskola ebédlőjét díszítették fel és igazi báli hangulatot teremtettek.
 Halványzöld és pezsgőszínű dekorációk, asztali díszek, úszógyertyák és szalagok varázsoltak igazi báltermet a helyiségből.

Az estet a Palotás tánc színvonalas előadása nyitotta meg a 6. a osztályosok előadásában, akik gyönyörű ruháikban és széles mosollyal lepték meg a közönséget. Ezután ízletes vacsora, majd élőzenével egybekötött fergeteges táncos mulatság következett. A hangulatos zenét Szabó Gábor biztosította a szülők felkérésére.

Az est fénypontja volt a bál 20. évfordulója alkalmából elkészített 4 emeletes torta is, mely Rentler Annamária szülő kézügyességét dicsérte. A beszélgetni vágyókat  és a tánc közbeni pihenőket az asztalon lévő finom pogácsa és a hozott aprósütemények választéka várta. 

 Éjfélkor az ajándéktárgyak kisorsolása, a tombolasorsolás villanyozta fel a közönséget.

 A bál mindenki megelégedésére nagy sikerrel zárult. A jelenlévők reményüket fejezték ki, hogy a szülők báljának lesz folytatása jövőre is.
Köszönjük a felajánlásokat, a szülők és a pedagógusok segítségét, amely színvonalassá tette ezt a rendezvényünket is.

 

 

Képek az eseményről Flickr oldalunkon megtekinthetők.

 

Találatok: 2985