Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Üdvözöljük honlapunkon!

Sporteredmények

Kategória: info Megjelent: 2016. november 22. kedd Írta: admin

Sok szép sporteredmény született az elmúlt időszakban intézményünk diákjainak és testnevelő tanárainak kiváló együttműködésének és kitartó munkájának köszönhetően.

A Siófoki szakképzési centrum Baross Gábor Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája október 13-án tartotta meg az általános iskolák focicsapatai számára szervezett, hagyományos kispályás labdarúgó-bajnokságot, a Baross Kupát. A bajnokságon résztvevő sportolók nemcsak egymással, hanem az iskolával, az ott tantó pedagógusokkal, és az ott tanuló diákokkal is megismerkedtek.  Iskolánk csapata 3. helyen végzett. Október 17-én hasonlóan sikeresen szerepelt az iskola labdarúgó csapata a Siófoki Beszédes József Általános Iskola által szervezett focitornán, amelyet a műfüves pályán tartottak a környék általános iskoláinak. Ezen a focitornán is az előkelő 3. helyet sikerült megszerezni.

November 11-én az 5-6. évfolyam számára meghirdetett Kiliti kupán még szebb eredmény született. Itt a dobogó 2. helyére állhatott a Széchenyi iskola futball csapata.

November 13-án a Foki-hegyi Sportnap Focikupáján iskolánk válogatott csapata a siófoki iskolák válogatott csapataival megmérkőzve 2. helyezést értek el.

Gratulálunk a futballistáknak és a felkészítő pedagógusoknak a szép játékhoz és az eredményes szerepléshez.

 

Találatok: 3246