Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Üdvözöljük honlapunkon!

Pályaválasztási nap a Siófoki Széchenyiben

Kategória: info Megjelent: 2022. február 21. hétfő Írta: admin

Pályaválasztási nap a Siófoki Széchenyiben

 

Minden évben megszervezzük és megrendezzük a pályaorientációs napunkat, amire ebben a tanévben 2021. október 21-én került sor. Több állomáson és helyszínen szerveztünk érdekes és informális eseményeket, előadásokat a tanulóinknak. Elsősorban a felső tagozat érzi közel magához ezt a kérdést, miszerint közeleg a középiskolai továbbtanulás időszaka és a diákoknak családoknak dönteniük kell. Ezzel a rendezvény nappal segítjük a tájékozódást a döntést megkönnyíteni.

Érkeztek vendégeink a Somogy Megyei Iparkamarától, a Somogy Megyei Pedagógiai Szakszolgálattól, kérdőívekkel, önismereti foglalkozással segítették a hetedik, nyolcadik évfolyamot.

Rendkívüli osztályfőnöki óra keretében pedig meghívott szülők tartottak interaktív foglalkozást ki-ki a saját foglalkozásáról, munkájáról bemutatóval, beszélgetéssel egybekötve. Volt nálunk autószerelő, természetgyógyász, tolmács-fordító, fotográfus, cukrászmester, vízirendőr és hivatásos katona is. A gyerekek is és az önkéntes szülők is nagyon jól érezték magukat az eseményen.

Az alsó tagozatos gyerekeknek rajzversenyt rendeztünk, „Mi leszek, ha nagy leszek…” címmel, melyből az ebéd utánra kiállítás nyílt az aulában.

Ezúton is köszönjük a vendégeink lelkes segítését.

 

Találatok: 780