Joomla 3.1 Templates by FatCow Coupon

Üdvözöljük honlapunkon!

Farsang 2014

Kategória: info Megjelent: 2014. február 08. szombat Írta: admin

 

Február 7-én tartottuk iskolánkban az alsó, és felső tagozatos diákok számára is a farsangi mulattságot. A délután kettő órakor kezdődő mulatságok az alsósok számára az aulában, míg a felsősöknek a tornateremben volt megrendezve.

A program első felében a bátor, vállalkozó szellemű jelmezesek bevonulását nézhette végig a közönség: az osztálytársak, szülők mindkét helyszínen.

A kicsiknél mindenki ötletes jelmezekbe öltözött a játékos délutánra: volt, öreganyó, tündér, minion, kalóz, télapó, szellem, szőlő, oroszlán, cica, műtős, sportriporter…..

 

A tombolás jutalmazás után ők az osztályaikban folytatták a vidám délutánt játékos feladatokkal, sütikkel, üditővel.

A felsőtagozatosoknál láthatóan továbbra is megőrizte nagy népszerűségét a focista, zombi, vámpír maskara, de szívesen bújtak lányos ruhába a fiúk és fordítva. Örömmel láttunk különlegesebb jelmezeket is: felvonult –és nyert is-Hófehérke hét törpéjével, az eminens tanuló, építészek és bemutatkozott egy egész 2014-es mobil telefon kollekció is.

A diákokból és pedagógusokból álló zsűri jutalmazta a legjobb egyéni és csoportos jelmezt, díjat kapott a Pingvin, a Boci, a Kukások  a legötletesebb produkció címét pedig a 6.b nyerte el nyári bulikat idéző táncával, míg a csoportos jelmez fődíját a 7. B vitte el, ahol az egész osztály jelmezbe bújt.

A felvonulást követően hagyományainkhoz hűen a MOZDUL! évfolyamok közötti sportversenyének újabb fordulójával készültek a szervezők, ezúttal rendhagyó, a farsangi mulatságokat idéző ügyességi feladatokkal. Játékos, szórakoztató feladatokban kiderült, ki pukkaszt legtechnikásabban lufit, tereget zoknit a legügyesebben vagy épp ki öltöztet széket leggyorsabban farsangi jelmezbe.

Felfokozott hangulatban zajlottak az érdekes feladatok, hűen a farsangi hangulat mókás és vidám jellegéhez. Az egész tornaterem zúgott a szurkolók buzdításától, örömújjongással zárva egy-egy feladatot.

Jó hangulatban és a remek szervezésnek köszönhetően elégedetten, mosollyal az arcunkon zártuk a vidám délutánt.

Az eseményen készült képek erre találhatók.

 

Találatok: 6911